Sokken als cadeau

Sokken als cadeau

Sokken als cadeau geven? Sokkencadeau.com heeft een ruim aanbod van 250 verschillende sokken en prints! Zo zit er altijd wat passends bij. Ook als je op zoek bent naar een last-minute cadeautje ben je bij ons aan het juiste adres. Als je de sokken voor 17:00 bestelt heb je ze de volgende dag al in huis.

Bekijk direct het aanbod!

Sokken als cadeau | sokkencadeau.com

Onze webshop is ontstaan omdat er naar onze mening geen leuke betaalbare sokken te verkrijgen waren. Er zijn genoeg sokkenwebshops, maar je betaalt al snel tussen de €7,- en de €15,- per paar. Dat vinden wij te veel. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit beter kan, zijn we sokkencadeau.com begonnen. We hebben een ruim aanbod van meer dan 250 verschillende designs. Zo is er voor ieder wat wils. Sokkencadeau.com heeft het grootste online assortiment, tegen de meest schappelijke prijs op het internet. We zijn niet gebonden aan tussenpersonen of grote merken. Daarom kunnen wij de sokken tegen een betaalbare prijs aanbieden. Toch hoef je geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Onze sokken doen niet onder voor de grote bekende merken.

Omdat wij rechtstreeks via onze fabriek leveren, is het ook voor zakelijke klanten aantrekkelijk om te vragen naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld een eigen merchandise-lijn? Vraag gerust een zakelijke offerte bij ons aan!

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie ontvangen voordat je een bestelling kunt plaatsen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op info@sokkencadeau.com.

You've just added this product to the cart: