Held op sokken

Held op sokken

Het spreekwoord: ‘‘Een held op sokken (=iemand die zich dapper voordoet, maar in werkelijkheid niets durft. Een bangerik)”

Held op sokken is het private label van sokkencadeau.com, wij zijn de helden op sokken die proberen om leuke sokken weer betaalbaar te maken. Niet zozeer dat wij bangeriken zijn, maar wij nemen het spreekwoord wat letterlijker. Gewoon echte helden op sokken.. Waarbij er op kwaliteit niet bespaard wordt en onze sokken zeker niet onder doen voor andere grote sokkennamen. Het enige verschil is dat wij genoeg nemen met minder marge.

Visie

Held op sokken is onze visie op het weer betaalbaar maken van een leuk cadeautje, om te geven voor een verjaardag, met kerst, met sinterklaas of gewoon zomaar. (Een cadeau aan jezelf mag natuurlijk ook altijd) Maar wij vinden € 10,- voor een paar sokken gewoon ontzettend duur, een kennis / vriend / familie bijvoorbeeld 3 paar cadeau geven is leuk, maar € 30,- voor 3 paar is het eigenlijk gewoon té duur.. Bij ons ben je voor 3 paar sokken, leuk ingepakt, mét verzendkosten nog geen €22,- kwijt! Dat scheelt flink en maakt sokken cadeau geven weer leuk voor iedereen!

Wij proberen dezelfde leuke(re) sokken aan te bieden, maar dan voor een leuke prijs! Een leuke prijs voor de koper en een leuk cadeau voor de ontvanger. Zo proberen wij iedereen blij te maken met onze sokken. Daarnaast hebben wij meer dan 250 verschillende designs en daar zit voor iedereen wel wat leuks tussen! Stel je eigen cadeautje samen online en wij zorgen dat het volgende dag bij je door de brievenbus komt. Handig! Zo hoef je thuis niet te wachten op de pakketbezorger of het pakketje afhalen in de buurtsupermarkt. Daarnaast proberen wij daarmee ook de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, vanaf €35,- versturen wij al kosteloos de bestelling naar je toe!

Kwaliteit

Wij hebben lang gezocht naar de juiste leverancier voor onze sokken, wij zijn kritisch en willen gewoon goede kwaliteit leveren voor de prijs. Het allerbelangrijkste is dat het niet mocht onderdoen voor andere grote merken. Wij zijn super blij met onze sokken en dat hopen wij te kunnen delen met zoveel mogelijk sokkendragers. Met Held op Sokken proberen wij een andere koers te varen dan de bekende aanbieders. Eerlijk. Betaalbaar.

Design

Wij proberen het grootste aanbod van het internet aan te bieden aan iedereen die op zoek is naar leuke, betaalbare sokken. Met meer dan 175 verschillende designs, vaak verkrijgbaar in verschillende maten, hebben wij een enorm groot aanbod, waar voor iedereen wel iets bij zit. Zo zijn er tal van thema’s om te bekijken, denk aan: dierensokkenavocadosokkenpantersokken, donutsokken en biersokken.

Wat vind jij van onze sokken? Vul onderstaande formulier in, bijvoorbeeld als je een bepaald design graag zou willen zien op de website of als je feedback hebt op ons private label.