Zakelijke sokken ontwerpen

Sokkencadeau.com óók voor zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten zijn bij sokkencadeau.com aan het juiste adres, wij kunnen iedere wens uit laten komen op het gebied van sokken. Wilt u sokken ontwerpen om aan medewerkers te geven, als relatiegeschenk aan klanten of een eigen merchandise-lijn opzetten?
Wij kunnen bij alle facetten helpen met het ontwerp en ontwikkelen van een gepaste sok van goede kwaliteit. De MOQ is afhankelijk van het model en de eisen, maar wij kunnen al vanaf 100 paar een volledig zelfontworpen design leveren! Buiten de sok om, kunnen wij ook helpen met de verpakking, hierbij komt er een mooie kartonnen tag op de sokken, die ook volledig zelf ontworpen kan worden. Dit maakt de sokken écht af.

Buiten de vele mogelijkheden om de sok naar eigen wens te ontwerpen, kunnen wij ook zeer scherp leveren. Bij ons zit u niet vast aan MOQ van 1000+ stuks voor er een scherpe prijs op tafel komt. Wij proberen de beste prijs in de markt te geven – zonder daarvoor enige concessies op de kwaliteit te hoeven doen. Onze sokken zijn van een uitstekende kwaliteit en elke dag te dragen.

Sokken voor het goede doel of vereniging

Sokkencadeau.com denkt graag mee met alle zakelijke klanten, ook goede doelen en verenigingen. Om extra geld op te halen voor de plaatselijke voetbalclub of dierenasiel is sokken een uitstekend product om te verkopen. Iedereen draagt sokken en als ze leuk ontworpen zijn, verkopen ze zich vaak al vanzelf. Wij denken graag mee in ideeën en ontwerpen, voor het goede doel dragen wij graag ons steentje bij. Kijk bijvoorbeeld naar Team Alzheimer wat onlangs hun eigen sokken lanceerden om donaties op te halen voor onderzoek naar Alzheimer. Klik hier voor Team Alzheimer

Referentie opdracht sokken

Voor één van onze klanten (groothandel in bromfietsonderdelen) hebben wij 500 paar Puch sokken geleverd, speciaal in de Puch kleuren en met logo. Een groot succes en binnen de eerste week al volledig uitverkocht. Een perfect voorbeeld hoe sokken niet gebonden zijn aan bepaalde markten of niches, sokken kunnen verkocht worden in iedere branche en wij denken graag mee in uw markt hoe dit het beste vormgegeven kan worden.

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk weder verkopen van onze bestaande sokken? Bekijk dan onze zakelijke pagina voor het in- en verkopen van onze sokken.

Zakelijke sokken bestellen via sokkencadeau.com

Klinkt dit interessant en wilt u een offerte op maat? Voor meer informatie over onze sokken en wat wij zakelijk kunnen betekenen voor u, neem dan contact met ons op via het contactformulier: