Grappige sokken heren

Grappige sokken heren

Als je op zoek bent naar grappige sokken voor heren, ben je bij sokkencadeau.com aan het juiste adres! We hebben een groot aanbod van sokken met allerlei verschillende prints, aangeboden voor super scherpe prijzen! Een leuk cadeautje voor een vriend, broer, vader of zelfs opa. We hebben voor iedereen wel iets passends in het assortiment!

Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Grappige sokken voor heren koop je bij sokkencadeau.com

Sokkencadeau.com is ontstaan vanuit de ergernis aan het niet kunnen vinden van leuke sokken tegen een betaalbare prijs. Er zijn veel aanbieders van sokken met grappige prints, maar al snel betaal je tussen de €7,- en €15,- per paar. Dat vinden wij veel te veel. Omdat wij er van overtuigd zijn dat dit veel beter kan, zijn we sokkencadeau.com begonnen. We hebben een aanbod van 250 paar verschillende sokken & designs, voor dames en heren, jong en oud.

Waarom kan sokkencadeau.com zulke scherpe prijzen aanbieden?

We zijn een stuk goedkoper dan onze concurrenten, omdat we rechtstreeks met de fabrieken samenwerken. We hebben dus geen tussenpersoon waardoor we onze sokken tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Hier heb je als consument veel voordeel van. Ook op zakelijk gebied kunnen wij veel betekenen. Wil jij je medewerkers en/of klanten bijvoorbeeld verrassen met een eigen merchandise-lijn? Wij denken graag met je mee!

Bestel direct of neem contact op!

Heb je nog vragen over onze sokken, of wil je meer weten over bijvoorbeeld ons private label? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Daarnaast kun je uiteraard ook direct online bestellen. Tot ziens bij sokkencadeau.com!

You've just added this product to the cart: