Over ons

Over ons

Sokkencadeau.com is ontstaan uit de ergernis van leuke sokken voor een betaalbare prijs. Er zijn heel veel leuke sokken te koop online, maar overal betaal je minimaal € 7,- tot € 15,- voor een paar sokken en dat vonden wij teveel. Wij denken dat dit beter kan en zijn daarom sokkencadeau.com begonnen. Een website met meer dan 250 verschillende designs en verschillende soorten sok verkrijgbaar onder ons eigen label. Wij hebben het grootste eigen assortiment, tegen de meest schappelijke prijs op het internet. Omdat wij niet gebonden zijn aan tussenpersonen of grote merken kunnen wij de sokken voor een eerlijke prijs verkopen, zonder daarin concessies te doen op de kwaliteit. Zie Held op sokken (ons private label) voor meer informatie over onze sokken.

Omdat wij zonder tussenpersonen werken en rechtstreeks via onze fabriek kunnen leveren, is het ook erg aantrekkelijk voor zakelijke klanten om te vragen naar onze mogelijkheden, wilt u uw klanten en/of medewerkers verrassen of een eigen merchandise-lijn opzetten? Dan kunnen wij bij sokkencadeau.com helpen, net als onze prijs aan de consument, kunnen wij óók scherp leveren aan zakelijke klanten. Kijk bij zakelijk voor een offerte op maat.

Ons kantoor en magazijn gevestigd in Zwijndrecht, waar wij alle sokken direct uit eigen voorraad versturen en voor 17:00 besteld is morgen nog door de brievenbus. Wij ontvangen alleen klanten op afspraak.

Heeft u vragen en of opmerkingen, mail ons dan op info@sokkencadeau.com