Zakelijk in- en verkopen

Zakelijk in- en verkopen bij sokkencadeau.com

Heb je zelf een bedrijf (webshop) en wil je onze prachtige sokken zelf gaan verkopen? Dat kan! Wij werken graag samen met anderen, om iedereen uiteindelijk met mooie sokken te laten lopen. Onze sokken zijn enorm interessant, omdat wij scherp kunnen leveren, zo blijft er genoeg marge over om zelf mee te ondernemen. Wij kunnen al vanaf 20 paar per model zakelijk leveren. Heb je een specifiek model of soort sok waar je naar op zoek bent? Vraag naar de prijzen en staffelkortingen via het contactformulier. 

Patroonsokken sokkencadeau
in- en verkopen sokken zakelijk

Inkopen voor instelling of stichting?

Wil je (groot) inkopen voor een stichting of instelling? Dan is dat ook mogelijk. Bij grotere aantallen werken wij met staffelkorting. Wij denken graag mee in het voorzien van super leuke sokken. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Het liefst met een uitleg over de instelling of stichting en waar jullie naar op zoek zijn en eventueel het budget.  Wij zorgen dat we binnen 1 werkdag contact met je opnemen voor de mogelijkheden. 

Zakelijk in- en verkopen held op sokken

Sokkencadeau werkt uitsluitend met haar eigen private label ”held op sokken”, omdat wij uitsluitend met ons eigen merk werken en dus geen tussenpersonen hebben, kunnen wij direct scherp leveren. Bij ons geen grote bekende merken, want hier is de marge verdeeld tussen teveel partijen die hierbij betrokken zijn. Bij ons inkopen betekent altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt, dat garanderen wij. 

Eigen sok ontwerpen?

Altijd al een eigen sok willen ontwerpen voor jullie bedrijf / stichting of vereniging? Een sok die je iedere kunt dragen en die jullie vertegenwoordigd in een fijne stuk katoen om de voet? Een eigen sok ontwerpen is mogelijk bij sokkencadeau, klik hiervoor op zakelijk, hier leggen wij verder uit wat wij kunnen betekenen voor je..