Sokken dames print

Sokken dames print

Als je op zoek bent naar sokken voor dames met een print, ben je bij sokkencadeau.com aan het juiste adres! Onze webshop staat vol met sokken in allerlei verschillende kleuren, met verschillende designs. Je vindt bij ons altijd wat je zoekt want we hebben ruim 250 verschillende prints! Een superleuk cadeautje voor een vriendin, je moeder, je zusje of natuurlijk om lekker zelf te houden.

Bekijk hier ons aanbod.

Sokken dames print | je vindt het op sokkencadeau.com

Sokkencadeau.com is ontstaan omdat er naar onze mening geen leuke sokken waren voor een betaalbare prijs. Er zijn heel veel leuke sokken te online te koop, maar overal betaal je minimaal €7,- tot €15,- voor een paar sokken. Dat vonden wij te veel. Wij denken dat dit beter kan en zijn daarom sokkencadeau.com begonnen. Een website met meer dan 250 verschillende designs en verschillende soorten sokken verkrijgbaar onder ons eigen label. Wij hebben het grootste eigen assortiment, tegen de meest schappelijke prijs op het internet. Omdat wij niet gebonden zijn aan tussenpersonen of grote merken kunnen wij de sokken voor een eerlijke prijs verkopen, zonder daarin concessies te doen op de kwaliteit. Zie Held op sokken (ons private label) voor meer informatie over onze sokken.

Bestel direct online!

In onze webshop vind je ons ruime aanbod. Bestel de sokken direct online en ze liggen morgen al in de brievenbus als je ze voor 17:00 bestelt! Ideaal als last-minute cadeautje of als je zelf gewoon snel nieuwe sokken nodig hebt natuurlijk. Sokkencadeau.com staat voor je klaar!

You've just added this product to the cart: