Sokken webshop

Sokken webshop

Ben je op zoek naar een sokken webshop met leuke betaalbare sokken? Dan ben je bij sokkencadeau.com zeker aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 250 verschillende sokken met allerlei leuke prints. Ideaal om cadeau te geven aan een goede vriend, je zusje of collega. Het idee is ontstaan vanuit, naar onze mening, gebrek aan leuke betaalbare sokken. Op internet zijn genoeg sokken webshops te vinden, maar je betaalt hier al snel tussen de €7,- en €15,- per paar. Dat vinden wij te veel. Onze prijzen liggen gemiddeld een stuk lager, maar de kwaliteit is uitstekend!

Bekijk ons assortiment hier.

Sokken webshop | sokkencadeau.com staat voor je klaar

We kunnen onze sokken goedkoper dan onze concurrenten aanbieden omdat we rechtstreeks met de fabrieken samenwerken. We hebben geen tussenpersonen die ook nog een percentage van de prijzen ontvangen. Daarnaast nemen wij simpelweg genoegen met wat minder marge, om zo iedereen leuke sokken aan te kunnen bieden voor een betaalbare prijs. Ook op zakelijk gebied staan wij voor je klaar. Wil jij je medewerkers en/of klanten bijvoorbeeld verrassen met een eigen merchandise-lijn? Wij helpen je graag!

Ons private label ‘Held op sokken’

Held op sokken is ons private label. We staan voor betaalbaarheid én kwaliteit. De naam zegt het al, onze sokken zijn erg leuk om cadeau te geven. Bij ons betaal je voor 3 paar sokken en een leuke cadeauverpakking nog geen €22,-!

Bekijk ons aanbod

Ben je enthousiast geworden? Dat snappen we! Bekijk ons volledige aanbod op onze website. Heb je nog vragen over één van onze producten? Mail dan gerust naar info@sokkencadeau.com. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

You've just added this product to the cart: